μέθοδος πληρωμής

επιστρέφει όροι eπικοινωνία

Πιστωτική κάρτα

Όταν πληρώνετε μέσω πιστωτικής κάρτας με Visa ή MasterCard, οι πληροφορίες της κάρτας σας θα κρυπτογραφηθούν φυσικά κατά την υποβολή. Για να αυξήσετε την ασφάλεια της πληρωμής σας με πιστωτική κάρτα. Η Rosenthal.de έχει ενσωματώσει τις διαδικασίες ασφαλείας MasterCard SecureCode και Verified by Visa. Ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας θα χρεωθεί κατά την ημερομηνία λήξης.

Πώς λειτουργούν οι διαδικασίες MasterCard SecureCode και Verified by Visa;

Αρχικά εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας Visa ή MasterCard στη φόρμα.

Στη συνέχεια, θα γίνει σύνδεση με την εταιρεία πιστωτικής σας κάρτας. Θα οδηγηθείτε σε μια φόρμα στον ιστότοπο της εταιρείας πιστωτικής σας κάρτας, όπου θα επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας με τον κωδικό σας. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα.

Εάν δεν έχετε κωδικό, θα σας δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν. Εσείς απλώς συμπληρώνετε στοιχεία, π.χ. την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, την ημερομηνία γέννησής σας ή τον τραπεζικό λογαριασμό του τιμολογίου της κάρτας σας.

Μετά την επιτυχή λειτουργία του ελέγχου ταυτότητας, θα μεταφερθείτε στη Rosenthal και θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Η αίτηση για κωδικό είναι προαιρετική και δωρεάν και πραγματοποιείται μόνο μεταξύ εσάς και της εταιρείας πιστωτικής σας κάρτας. Ορισμένες εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν ήδη ως υποχρέωση αυτή τη διαδικασία ασφαλείας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία πιστωτικής σας κάρτας για περισσότερες πληροφορίες. οι πληροφορίες πιστοποίησης θα κρυπτογραφηθούν και θα υποβληθούν στην εταιρεία πιστωτικής σας κάρτας. Η Rosenthal.de δεν έχει καμία επιρροή στη διάταξη της φόρμας αίτησης και δεν λαμβάνει καμία πληροφορία από τη φόρμα. Αυτή η αρχή αυξάνει την προστασία σας από την κατάχρηση των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας από τρίτους. Περαιτέρω εξηγήσεις παρέχονται στην ενότητα βοήθειας για το έντυπο της εταιρείας πιστωτικής σας κάρτας.

Μετρητά πριν από την παράδοση (προπληρωμή)

Η Rosenthal θα σας στείλει μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Αφού λάβετε αυτή την επιβεβαίωση παραγγελίας, θα μεταφέρετε την πληρωμή στο λογαριασμό μας. Οι μεταφορές από το εξωτερικό είναι σήμερα εύκολες και χαμηλού κόστους. Χρησιμοποιώντας τον διεθνή αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) και τον κωδικό αναγνώρισης τράπεζας (BIC) μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας από τον τραπεζικό λογαριασμό σας στο εξωτερικό απευθείας στον γερμανικό τραπεζικό μας λογαριασμό. Όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες για τη μεταφορά σας θα βρίσκονται στο τιμολόγιό σας. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για αποστολή, θα λάβετε το τιμολόγιο. Εάν η παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμη από την αρχή, δεν θα λάβετε το τιμολόγιό σας αμέσως, αλλά όταν μπορέσουμε να στείλουμε την παραγγελία σας.

Αγορά για λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε σε λογαριασμό, εάν έχετε δηλώσει διεύθυνση χρέωσης στη Γερμανία και η αξία των προϊόντων στο καλάθι αγορών σας είναι μεταξύ 1,50 και 1.500 ευρώ. Θα λάβετε ένα τιμολόγιο με τα τραπεζικά μας στοιχεία μαζί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας μας. Το ποσό του τιμολογίου είναι πληρωτέο αμέσως μετά την παραλαβή του τιμολογίου.