απόρρητο

Απόρρητο

(1) Οι πρακτικές μας για την προστασία των δεδομένων είναι σύμφωνες με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.

.

(2) Η direect χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη μόνο για ενημερωτικές επιστολές σχετικά με τις παραγγελίες και, εάν το ζητήσει ο πελάτης, για τα δικά της ενημερωτικά δελτία. Επιπλέον, η direect αποστέλλει τακτικά στον πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσεκτικά επιλεγμένες προσφορές για παρόμοια προϊόντα της γκάμας της. Ο πελάτης μπορεί να αντιταχθεί στη χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του για διαφημιστικούς σκοπούς, αποστέλλοντας ένα ανεπίσημο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς να επιβαρυνθεί με κανένα άλλο κόστος εκτός από το κόστος μετάδοσης σύμφωνα με τις βασικές τιμές.

.

(3) Η direect δεν διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα πελατών σε τρίτους. Εξαιρούνται οι συνεργάτες υπηρεσιών που απαιτούν τη διαβίβαση δεδομένων για την επεξεργασία παραγγελιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο, το εύρος των διαβιβαζόμενων δεδομένων περιορίζεται στο ελάχιστο αναγκαίο.

(4) Ο πελάτης έχει δικαίωμα ενημέρωσης καθώς και δικαίωμα διόρθωσης, αποκλεισμού και διαγραφής των αποθηκευμένων δεδομένων του. Εάν η διαγραφή αντίκειται σε νομικές ή συμβατικές υποχρεώσεις αποθήκευσης ή σε άλλους νομικούς λόγους, τα δεδομένα θα μπλοκαριστούν.