Αποστολή Παράδοση

Αποστολή Παράδοση

Μέθοδοι αποστολής
Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται προσεκτικά και αποστέλλονται με παρακολούθηση και ασφάλιση. direect ασφαλίζει κάθε ρολόι για την πλήρη αξία του και το αποστέλλει με αριθμό παρακολούθησης. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή από το λογαριασμό σας direect. direect αποστολές ανατίθενται μόνο στους καλύτερους ταχυμεταφορείς, συμπεριλαμβανομένων των DHL, DPD και UPS, ηγέτες στην αεροπορική ταχυμεταφορά. Τα τυπικά έξοδα αποστολής υπολογίζονται στη σελίδα πληρωμής ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα και τη χώρα. Αποστέλλουμε σε χώρες της ΕΕ, ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ και Ηνωμένο Βασίλειο. Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν δασμούς και τελωνειακά τέλη για αποστολές προς όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ καθώς και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τον Καναδά. 

 
Χρόνοι παράδοσης
Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν για κάθε μεμονωμένο προϊόν και μπορούν να φανούν στο φύλλο προϊόντος, όπου υπάρχει, και στη σελίδα πληρωμής, στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης της παραγγελίας, καθώς επίσης και στην αποκλειστική σας περιοχή στην ενότητα "Παραγγελίες" μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας. Σε γενικές γραμμές, οι μέσοι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό και το προϊόν που έχει επιλεγεί. Πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας, θα εμφανιστεί η τελική ημερομηνία παράδοσης, η οποία εκτιμάται με βάση τη διεύθυνση προορισμού που έχει εισαχθεί κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής. 

Κατάσταση αποστολής
Μόλις η παραγγελία αποσταλεί, ο πελάτης θα λάβει επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την direect και τον ταχυμεταφορέα που παρέλαβε την αποστολή. Το email περιέχει έναν σύνδεσμο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει ανεξάρτητα την κατάσταση της αποστολής. Στη δεσμευμένη περιοχή, είναι επίσης δυνατό να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας και να παρακολουθήσετε την αποστολή ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ".

Η αποστολή μπορεί επίσης να παρακολουθείται απευθείας από τον ιστότοπο της εταιρείας ταχυμεταφορών μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε κατά την παραγγελία. Οι περισσότερες από τις παραγγελίες μας φτάνουν στην ώρα τους. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση λόγω γεγονότων που δεν οφείλονται άμεσα στο directect ή στον ταχυμεταφορέα (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, έλεγχοι από τις αρχές).

Εάν η παραγγελία σας δεν έχει ακόμη φθάσει, σας συνιστούμε να ελέγχετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας αποστέλλει η direect. Εάν έχετε λάβει email παρακολούθησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ταχυμεταφορών που παρέλαβε το δέμα σας.

Εάν πραγματοποιήσατε την παραγγελία με εγγεγραμμένο λογαριασμό, τα στοιχεία αποστολής θα εμφανίζονται στην επιβεβαίωση αποστολής και στα στοιχεία παραγγελίας του προσωπικού σας λογαριασμού. Εάν, από την άλλη πλευρά, η παραγγελία δεν έχει ακόμη εγκαταλείψει την direect logistics κατά την προγραμματισμένη ημερομηνία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της direect.